HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

Sınav Çakışması Yaşayan Öğrencilerin Dikkatine

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine yapılacak başka bir sınav seansında ÇAP/Yandal ya da diğer sebepten dolayı giremedikleri sınav için mazeret sınav hakkı tanımlanacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere mazeret sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerin 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar aşağıda yazılı eposta adreslerinden bağlı bulundukları üst birime,  std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere mazeret sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize final sınavlarından başarılar dileriz.

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: myo@nisantasi.edu.tr

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: iisbf@nisantasi.edu.tr

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Eposta Adresi: mmf@nisantasi.edu.tr

Sanat ve Tasarım Fakültesi Eposta Adresi: stf@nisantasi.edu.tr

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eposta Adresi: besyo@nisantasi.edu.tr

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eposta Adresi: sbyo@nisantasi.edu.tr

Sivil Havacılık Yüksekokulu Eposta Adresi: shyo@nisantasi.edu.tr

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eposta Adresi: ubyo@nisantasi.edu.tr

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ